Stem nu op jouw studentenvertegenwoordigers!

GSR zoekt IT-medewerker

Mattias Niels 13 November 2023

De Gentse Studentenraad is de centrale studentenraad van de Universiteit Gent. We zijn het overlegorgaan van de rechtstreeks verkozen studentenvertegenwoordigers en verdedigen de belangen van alle studenten enerzijds binnen de universiteit, en anderzijds op regionaal niveau. Je vindt ons in de Therminal, dus spring gerust eens binnen als je graag meer te weten komt.

Functiebeschrijving

Om het vertegenwoordigen van alle studenten te faciliteren, beschikt de Gentse studentenraad over een bescheiden IT-infrastructuur (een eigen website, de websites voor enkele Facultaire Studentenraden (e.g. FRiS)...). De Gentse Studentenraad beschikt daarnaast ook over een website voor Cultour. Cultour is een project dat als doel heeft om cultuurevenementen toegankelijk te maken voor studenten. Jouw taak zou erin bestaan deze website een opfrisbeurt te geven, om functionaliteiten te moderniseren (en waar nodig te upgraden), en dit alles netjes te documenteren. Op deze manier kan de generieke IT-medewerker hier verder mee aan de slag op basis van de door jou aangelegde documentatie. Je werkt hiervoor samen met de Cultourcoördinator en de bestuurder digitalisering.

Aanbod

Tijdelijk contract in academiejaar 2023-2024 van 25 uren, flexibel in te plannen. De exacte deadline wordt in samenspraak met de bestuurder digitalisering overeengekomen.

Verwachtingen:

Algemeen

Technisch

Denk je over enkele van deze eigenschappen te beschikken, maar over andere dan weer niet? Je kan nog steeds in aanmerking komen; vermeld dit gerust in je motivatiebrief.

Praktische informatie

Interesse in deze vacature? Aarzel niet langer en stuur snel je cv en een motivatiebrief van maximaal 1 A4 door via vacature@gentsestudentenraad.be voor 26 november 2023. De sollicitaties zullen plaatsvinden op 28, 29 of 30 november (online of fysiek). Gelieve bij je kandidatuur ook je beschikbaarheden voor die drie dagen mee te geven (tussen 8 en 22u). Indien deze data niet passen, kan je ook contact op via bovenstaand e-mailadres om te bekijken wat mogelijk is. Ook bijkomende vragen kan je hier altijd kwijt. Hopelijk tot snel!

Recent nieuws

Gezocht: IT medewerker voor leerplatform Studium

Gentse Studentenraad

19 March 2024

Infomoment Student Stemt 2024

Gentse Studentenraad

11 March 2024

GSR zoekt IT-medewerker

Mattias Niels

13 November 2023

RvB Stuver gezocht!

Gentse Studentenraad

07 September 2023