Nieuwsoverzicht

TODO

Vacature coördinator studieplekken

Gepubliceerd op 17 November 2021 door Coördinator

De Gentse Studentenraad is de centrale studentenraad van de Universiteit Gent. Naast een overlegplatform ondersteunt de Gentse Studentenraad ook verschillende projecten. Voor één van die projecten, de studieplekken die worden opengehouden door de facultaire studentenraden (FSR’s), zoekt de Gentse Studentenraad voor tijdens de blok- en examenperiodes een student-coördinator. Je helpt met de organisatie van de plekken en bent het centraal aanspreekpunt voor de vrijwilligers.

Meer weten? De volledige vacature kan je hier bekijken.

Interesse? Solliciteren is mogelijk tot en met 1 december door je CV en motivatiebrief te sturen naar vacature@gentsestudentenraad.be!

TODO

Vacature medewerker data-analyse huisvesting

Gepubliceerd op 02 November 2021 door Coördinator

De Gentse Studentenraad zoekt een medewerker om de data uit een grootschalige enquête rond studentenhuisvesting te analyseren! Heb jij ervaring met dataverwerkingssoftware en wil je bijdragen aan dit thema? Kijk dan snel naar de vacature!

Solliciteren is mogelijk tot 15 november, door je CV en motivatiebrief naar vacature@gentsestudentenraad.be te sturen. Hopelijk tot snel!

TODO

De Gentse Studentenraad pleit vóór bouw nieuwe home op campus Sterre

Gepubliceerd op 12 October 2021 door Bestuurder Digitalisering

Duurzaamheid is en blijft een grote prioriteit van de Gentse Studentenraad. Toch is duurzaamheid méér dan enkel biodiversiteit. Een langetermijnvisie op de relatie tussen stad en studenten maakt voor ons ook deel uit van een duurzaam en toekomstgericht beleid. Daarom zijn wij - de Gentse Studentenraad - expliciete voorstander van de bouw van een nieuwe home op campus Sterre.

Lees → hier ← ons standpunt over de bouw van de nieuwe home en de ecologische compensaties die daarmee gepaard gaan.

TODO

Vacature Financieel medewerker

Gepubliceerd op 21 September 2021 door Coördinator

Onverwacht hebben we nog een vacature voor een studentenjob bij de Gentse Studentenraad, namelijk als financieel medewerker! Hou jij van cijfertjes, spreadsheets en orde in de chaos? Kijk dan snel naar de vacature!

Solliciteren is mogelijk tot 4 oktober, door je CV en motivatiebrief naar vacature@gentsestudentenraad.be te sturen. Hopelijk tot snel!

TODO

Vacature: Student-coördinator Onderwijskwaliteitszorg

Gepubliceerd op 11 September 2021 door Coördinator

De UGent implementeerde een nieuw onderwijskwaliteitssysteem vanaf januari 2021, de Eigen Regie 2.0. Om de studentenparticipatie in onderwijskwaliteitszorg verder te bestendigen en te versterken, zullen in de Eigen Regie 2.0 complementair aan de bestaande studentenparticipatie-initiatieven, ‘studentenreflecties’ als kwaliteitszorginstrument worden ingezet. Om de bevragingen en/of focusgesprekken op te volgen worden student-coördinatoren ingezet, die fungeren als aanspreekpunten voor studentenvertegenwoordigers vanuit de opleidingen. Dit voor 2x12 lesweken, 1 dag per week. Meer informatie over het takenpakket en de verloning kan je vinden in deze link.

Interesse? Stuur dan je CV, motivatiebrief en beschikbaarheden door naar vacature@gentsestudentenraad.be voor 23 september 2021! Met vragen kan je ook via dit e-mailadres terecht!